KJØP - SALG - KOMMISJONSSALG

Om oss
Biler til salgs
Motorsykler til salgs

Copyright © 2009 Hadeland bruktbil · Med enerett · Nettsidene er designet og utviklet av Tom Glosli

Om nettstedet

Hadeland bruktbil setter pris på din interesse for våre produkter og tjenester samt ditt besøk på www.hadelandbruktbil.no ("nettstedet").

Hadeland bruktbil sitt nettsted er utviklet for å fungere best i Microsoft Internet Explorer.
Det fungerer også veldig bra i andre weblesere som Mozilla Firefox, Safari og Opera.

Nettstedet er tilpasset for 1024x768 pixler. Om du har din nettleser innstilt på å vise mye større eller mindre tekststørrelse enn normalt kan forskyvelser i grafikken forekomme.

 

Personvern

Hadeland bruktbil sin intensjon er at du skal ha mest mulig kontroll over din personlige informasjon og at du føler deg komfortabel når du besøker nettstedet. Ved bruk av våre tjenester vil du noen ganger bli spurt om å oppgi personlig informasjon. Det er frivillig å svare på disse spørsmålene. Personlige opplysninger som blir samlet inn, vil bli benyttet i behandlingen av dine spørsmål. Opplysningene om deg vil ikke bli gitt bort, solgt, overdratt eller på annen måte gjort tilgjengelige for tredjeparter.

 

Opplysninger som ikke kan knyttes til person

Hadeland bruktbil tar vare på informasjon vedrørende de besøkendes bruk av nettstedet som ikke kan identifisere den enkeltes person. Informasjonen som vi tar vare på i dette øyemed, benyttes utelukkende til å vurdere de besøkendes bruk av nettstedet, slik at vi kontinuerlig kan arbeide med å forbedre og tilrettelegge våre nettsider på best mulig måte.

Gjennom bruk av "informasjonskapsler" (Cookies), vil det bli lagret opplysninger om ditt besøk på www.hadelandbruktbil.no på din datamaskin. Neste gang du besøker nettstedet, vil din datamaskin bli kjent igjen av nettstedet, for så å kunne levere innhold raskere og i tråd med dine preferanser. Du kan velge å ikke akseptere slike informasjonskapsler i nettleseren din.

Vi benytter eller vil komme til å benytte "pikselmerker" (Pixle Tags) på nettstedet. Slike pikselmerker sporer din bruk av nettstedet og fører logger av ulike opplysninger, bl.a. om din datamaskin og hvilken type nettleser du benytter. Informasjonen som innhentes via pikselmerkene vil kun bli benyttet til å utarbeide statistikk over bruken av nettstedet og som hjelpemiddel til å videreutvikle www.hadelandbruktbil.no.

 

Pekere (linker)

Som en tjeneste til våre besøkende, benytter nettstedet linker til eksterne nettsider samt PDF filer. Dette kan medføre noe lengre nedlastingstid. Hadeland bruktbil er ikke ansvarlig for innholdet på eksterne nettsteder og hvorledes personopplysninger som innhentes der blir behandlet.

 

Forbehold

Nettstedet er laget med største nøyaktighet og vi tilstreber oss til enhver tid at all informasjon på sidene er korrekte. Det kan likevel forekomme feil og mangler i de opplysningene som oppgis. Informasjonen på dette nettstedet kan inneholde tekniske unøyaktigheter og typografiske feil. Informasjonen på dette nettstedet kan endres når som helst uten forutgående varsel eller andre forpliktelser.

Noe av utstyret som er beskrevet eller vist kan kanskje bare leveres mot ekstra omkostninger. Hadeland bruktbil og våre leverandører forbeholder oss retten til uten varsel å endre priser, farger, materialer, spesifikasjoner og modeller. Spør alltid Hadeland bruktbil om oppdatert informasjon før bestilling.

Vi tar forbehold om feil informasjon, prisendringer og endringer fra produsenter, importører, forsikrings- og finansieringsselskap.

Tekniske spørsmål og synspunkter vedr. vårt nettsted kan sendes til denne e-postadressen